Jelena Rozga pokreće svoj rijaliti!
Jelena Rozga

Iznenađenje

Jelena Rozga pokreće svoj rijaliti!

Jesen će biti u znaku Jelene Rozge! U vrijeme kad bude promovisala svoj treći album na turneji po regionu, popularna Splićanka će otpočeti i sa radom na svom rijaliti šou programu, prenosi Alo portal.

U tandemu sa dugogodišnjim saradnikom Tončijem Hiljićem, razradila je koncept projekta za koji vjeruje da će postići ogroman uspjeh.

Ono što će ovaj muzički rijaliti razlikovati od drugih je činjenica da će biti potpuno personalizovan pa će tako pobjednica imati prilike da do detalja uđe u Jelenin muzički svijet. Zamišljen je tako da će mlada pjevačica moći u stopu da prati Splićanku, što ga i čini prvim rijalitijem ovakve vrste u Hrvatskoj.
Jelena Rozga kaže da ne traži niti nasljednicu niti klona.
- Želja nam da publici u potpunosti približimo način na koji radimo, pokazati sve do najsitnijeg detalja. Vjerujem da ovim projektom neću ugroziti svoju privatnost ali ni karijeru. Tonči je u pregovorima sa TV stanicama oko emitovanja rijalitija i vjerujem da ćemo i to uskoro privesti kraju – rekla je Jelena.
Svi vi koji ste željni muzičke karijere i koji vjerujete u svoje kvalitete možete se prijaviti za ovaj rijaliti na fejsbuk profilu Jelene Rozge tako što ćete joj poslati poruku u inboks.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.