Ana Kokić se seli u Grčku
Ana i Nikola

Napušta Srbiju

Ana Kokić se seli u Grčku

Pjevačica zbog novog angažmana njenog supruga Nikole Rađena sa ćerkama odlazi u toplije krajeve.

Ana Kokić uskoro odlazi iz Beograda. Od septembra će sa svojim suprugom, proslavljenim vaterpolistom Nikolom Rađenom i ćerkicama živeti na novoj adresi, u Grčkoj.
Razlog preseljenja je nov Rađenov poslovni angažman u Vaterpolo klubu Olimpijakos, o čemu je sportista govorio za „Puls“.
- Uslovi koje su mi ponudili u Olimpijakosu mnogo su bolji nego oni koje sam imao ovdje. Sa saigračima iz Crvene zvijezde ostvario sam mnogo uspjeha, pa mi je samim tim žao što odlazim. Naravno, finansijski momenat jeste bitan, ali nije bio presudan - otkrio je Rađen za novo izdanje magazina „Puls“. 
Nikola je 2011. godine igrao za grčki Hios. Za vrijeme njegovog jednogodišnjeg ugovora, pjevačica je često boravila u Atini i više puta izjavljivala da je zaljubljena u Grčku.
- Ani i meni se tamo veoma dopada - rekao je Rađen. 
Oni će već u avgustu otići u zemlju girosa kako bi našli adekvatan životni prostor za porodicu, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.