Milicu Todorović napala grupa  djevojaka ispred splava!
Milica Todorović

Ženski obračun

Milicu Todorović napala grupa djevojaka ispred splava!

Pjevačicu Milicu Todorović napala je grupa djevojaka koje su htjele da se obračunaju sa njom ispred jednog beogradskog splava, prenosi Alo portal.

"MIlice, šta ti imaš protiv splavaruša", pitala je jedna djevojka pjevačicu, apropo njene imitacije djevojaka koje stalno izlaze na splavove.
"Ko se tu pronalazi, molim vas. Ko se pronalazi, taj se javlja", konstatovala je Milica. Nakon kratkog odmjeravanja i ocjenjivanja stajlinga, Milica i splavaruše su se složile da se pomire. Nakon nekoliko mjeseci, navodne svađe, Milica je konačno zakopala ratne sjekire sa "splavarušama".
Pjevačica je ipak prokomentarisala i da joj se ne dopadaju momci koji izlaze na splavove. "To je sve mnogo razbacano, ne sviđaju mi se takvi momci", kaže Mica za Ekskluziv.
Stajling Milice Todorović komentarisala je portparolka Hitne pomoći i rekla da Milici sve dobro stoji jer je lijepa i zgodna, a Milica se začudila zašto Nada uopšte komentariše.
Što se tiče atmosfere na splavu, pjevačica smatra da nema niko bolji od nje. "Ja nemam konkurenciju, ja sam potpuno van konkurencije", rekla je Milica Todorović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.