Ovo je dublerka Monike Beluči

“Na mlječnom putu“

Ovo je dublerka Monike Beluči

Jelena Malovrh (22) iz Trebinja u filmu Emira Kusturice “Na mlječnom putu“ je dublerka slavne Monike Beluči.

- Biti dublerka Monike Beluči je velika čast. U početku mi je sve djelovalo nestvarno jer takva prilika se rijetko pruža. Osim što je prelijepa, Monika je divna žena i veliki profesionalac. Družila se sa nama, čak me je i bodrila u scenama u kojima sam je mijenjala. Tako velika zvijezda, a tako divan čovjek. Jedva čekam nastavak snimanja s njom - rekla je Jelena, koja se dugo bavila plivanjem, a po profesiji je fizioterapeut.
U Kusturičinom filmu Moniku je mijenjala u scenama u vodi. Kako joj je to bilo prvo iskustvo dublera, kaže da je imala tremu.
- Trebalo mi je malo vremena da se naviknem, ali zahvaljujući predivnoj ekipi i profesoru Kusturici brzo sam se opustila - kaže Jelena i dodaje da je reditelj veoma ozbiljan na snimanju:
- Kusturica svakako traži ozbiljnost u poslu, ali van snimanja je uvijek bila opuštena atmosfera.
U nastavku ovog filma glumiće i Sloboda Mićalović, a Jelena bi trebalo i nju da mijenja u nekim scenama.
- O tome još ništa ne znam dok ne krene snimanje - kaže Jelena.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.