Nastavlja se rat između Goge i njene svekrve
Zorica Terzin

Pjevačica obilježila godišnjicu dvije nedjelje prije

Nastavlja se rat između Goge i njene svekrve

Goga Sekulić bila je prinuđena da prvu godišnjicu od smrti supruga Igora Ramovića obilježi dvije nedjelje ranije jer joj je njegova majka Zorica Terzin zabranila da 11. jula, kada će se na njegovom grobu okupiti porodica prisustvuje pomenu, prenosi Alo.

Ona ne želi da se sretne sa snajom, s kojom se sudila zbog vlasništva nad stanom u kojem je pjevačica živjela s mužem, a koji je on naslijedio od bake.
Sa druge strane, Gogu ne dotiče zabrana. Ni ona ne želi da bude na groblju sa svekrvom, a ne želi da vidi ni Igorovog oca Zorana, pa je zbog svega toga jednogodišnji pomen mužu koji je preminuo u Njemačkoj od raka pankreasa dala dvije nedjelje ranije.

- Ja svekrvu nemam! Suprugu sam pola godine dala posebno, a i godišnjicu sam već obilježila. Želim da se na tu temu stavi tačka jer je to moja prošlost i ružan san. Rekla je Goga o svekrvinoj zabrani.

goga

Sa druge strane, izvor blizak Zorici Terzin otkriva zbog čega je odlučila da snajku izostavi sa ovako važnog događaja.
- Poznato je da između Goge i Zorice vlada netrpeljivost. S obzirom na to da se približava godišnjica Igorove smrti, Zorica je već isplanirala da na groblju okupi porodicu i prijatelje, ali Gogu tog dana ne želi da vidi. Ona je revoltirana što je njena snaja uspjela da povrati ključeve od stana u kome je živjela s Igorom priča izvor blizak Terzinovoj i nastavlja:

- Goga je nedavno doživjela šok kad je vidjela da je njeno ime obrisano s nadgrobne ploče koju je suprugu podigla s njegovom majkom. Oduvijek ju je boljelo to što je Igorovi roditelji nisu prihvatili kao člana porodice, pa je prvu godišnjicu obilježila dvije nedjelje prije njih, tvrdi izvor.

Zorica Terzin o svemu ovome ne želi da daje nikakve izjave za medije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.