Razvodi se  princ Čarls?
Princ Čarls i Kamila

Krah braka

Razvodi se princ Čarls?

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja o krahu braka princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls, kraljevski par je, posle devet godina odlučio da se razvede, a ako dođe do razvoda biće to mukotrpna borba koja uključuje imovinu vrijednu 200 miliona funti, pišu britanski mediji.

Odluka o razvodu navodno je došla nakon velike svađe posle koje su odlučili da svako krene svojim putem. Ako zaista dođe do razvoda, biće to mukotrpna borba koja uključuje imovinu vrijednu 200 miliona funti, prenose 24 sata.

Kraljica Elizabeta je navodno vojvotkinju od Kornvola nazvala sramotnom osobom nakon što je prisilila kraljevsku porodicu na razvod i istovremeno tražila novac kako bi o svemu ćutala.

Kamila ne namjerava brak napustiti praznih ruku, a pošto je s Čarlsom bliska već tri decenije, sigurno ima dosta “prljavog veša” koji će rado otkriti ako ne bude dobila ono što želi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.