Iskulirali se Željko i Vlado!
Vlado Georgiev

Pjevači se potpuno ignorisali

Iskulirali se Željko i Vlado!

Najpoznatiji srpski kantautori i pjevači kada je pop muzika u pitanju Željko Joksimović i Vlado Georgiev iskulirali su jedan drugog na muzičkom festivalu Sunčane skale. Naime, njih dvojica se uopšte nisu pozdravili u Herceg Novom, a da li je po srijedi neki sukob nijedan nije htio da otkrije.

Da li je rivalitet između Željka i Vlada prerastao u nešto više, vidjećemo u narednom periodu, ali da se ova dvojica kolega zaobilaze u širokom luku pokazalo se na festivalu.

- Joksimović je prvi izašao na binu, u revijalnom dijelu ovog muzičkog spektakla, a za to vrijeme je Georgiev kuckao poruke i tvitovao preko mobilnog telefona. Iako je do tada pratio nastupe Marije Šerifović i ostalih kolega, Vlado nijednog trenutka nije pogledao ka bini dok je Željko izvodio svoju numeru. Kako bi mu vratio milo za drago, u trenutku kada je crnogorski miljenik žena izašao na binu, Joksimović je pozvao svoju suprugu Jovanu, koja mu je pravila društvo, da napuste festival. Njih dvoje su sa prvim taktovima pjesme Georgieva već bili na vratima, poslije čega se više nisu vraćali - izjavio je za “Alo!” izvor koji se našao na licu mjesta.

zeljko
- Među njima postoji prećutna netrpeljivost, ali je više bazirana na tome ko će napraviti bolju pjesmu, što je do sada bila zdrava konkurencija. Obojica su zvijezde i imaju sličnu publiku, ali za ovakvo ponašanje zaista nema mjesta. Za svakoga ima mjesta pod ovim muzičkim nebom i trebalo bi, makar to poštovanje da postoji među kolegama, ali, bože moj, nismo svi isti - kaže jedan od pjevača ovog festivala koji nije želio da mu se pomene ime kako mu Željko i Vlado to ne bi zamjerili.
Do komentara ove dvojice pjevača i objašnjenja da li je po srijedi neki sukob koji javnosti nije poznat, redakcija portala Alo nije uspjela doći.Ono što je činjenica, jeste da je donedavno sve bilo u redu, čak je Željko tokom trajanja takmičenja “Prvi glas Srbije”, gdje je Vlado bio član žiriji, nahvalio kolegu.
- Osim Vlade Georgieva ostale članove žirija ne poznajem, niti sam upoznat sa njihovim umjetničkim opusom, te ne bih mogao ništa da kažem o tome. Vlado svoj dio posla u tom šou radi vrlo kvalitetno, odgovorno i šarmantno - izjavio je tada Joksimović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.