Ove fotografije Bekamovih još niste vidjeli (FOTO)
Dejvid i Viktorija Bekam

Pogledajte

Ove fotografije Bekamovih još niste vidjeli (FOTO)

Jedan od najslavnijih parova na svijetu, Dejvid i Viktorija Bekam juče su proslavili petnaest godina braka, a tim povodom bivša Spajsica je obožavaocima pokazala nekoliko njihovih fotografija sa vjenčanja.

bek

Iako svoju intimu i brak ne eksponiraju previše, Viktorija Bekam je povodom proslave 15 godina braka sa svojim suprugom Dejvidom Bekamom objavila nekoliko fotografija sa njihovog vjenčanja.

Viktorija se putem fotografija sa vjenčanja zahvalila svojim obožavaocima na lijepim čestitkama. 

"15 predivnih godina. Bio je to poseban dan za nas. Hvala vam na podršci. Predivan dan sa Dejvidom." 

bek1

Viktorija i Dejvid Bekam jedan su od rijetkih skladnih poznatih parova. Uprkos mnogim usponima i padovima oni su uspjeli da sačuvaju svoj brak i izgrade veliku porodicu. Imaju četvoro djece i veliko bogatstvo.

Viktorija je u nedavnom intervjuu za "Vog" izjavila kako nikada ne bi bila tu gdje jeste da Dejvid nije bio uz nju sve ove godine.

bek2

(superžena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.