Kim Kardašijan opet trudna?
Kim Kardašijan

Posjetila vidovnjakinju

Kim Kardašijan opet trudna?

Starleta je bila kod vidovnjakinje koja joj je rekla da će uskoro dobiti još jedno dijete. Kim se veseli i kaže da je vidovnjakinja sve pogodila, od posla do intime. Pogledajte šta joj je sve ona rekla.

Vidovnjakinja mi je rekla da svako veče plačeš kad legneš u krevet i roniš suze sve dok ne zaspiš. Takođe, rekla mi je i da bi tebi bilo najbolje da odeš na vještačku oplodnju i zatrudniš spermom nepoznatog donora, a pravi muškarac za tebe pojaviće se kasnije, rekla je Kim Kardashian (33) sestri Kloe (30) u njihovom rijaliti šouu. 

Kako bi 'Keepin Up With the Kardashians' bio što zanimljiviji, Kim je podijelila još nekoliko 'bisera' koje joj je rekla vidovnjakinja koju redovno posjećuje. 

- Rekla mi je što me sve čeka na poslovnom planu, no takođe sam saznala da ću vrlo brzo ponovno zatrudnjeti. Dobićemo još jednu bebu - rekla je Kim. Nije rekla hoće li bebu dobiti sa suprugom Kanje Vestom(37).

Međutim u ugovoru piše da Kanje plaća Kim da mu rađa djecu, da ostane sa njim u braku, ali i ako je prevari. 

Ukoliko ostavi Kanjea u naredne tri godine, Kim neće dobiti ni dio njegovog bogatstva. A ako izdrži da bude toliko u braku, za svaku godinu dobiće 600.000 funti od muža. Za svako rođeno dijete, Kim dobija 3 miliona funti.

Međutim, ako reper prevari starletu, moraće da joj plati "odštetu" 6 miliona funti.

Sve ukupno njihov predbračni ugovor vrijedi 82.8 miliona funti.

Prije biznis nego brak reklo bi se, pa ko izdrži pričaće.

(kolektiv.me)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.