Ovako je supruga Hjua Hefnera proslavila Dan nezavisnosti (FOTO)

Plejboj zečice

Ovako je supruga Hjua Hefnera proslavila Dan nezavisnosti (FOTO)

Plejboj zečica i supruga Hjua Hefnera, Kristal (28) i te kako zna da proslavi najveći američki praznik, Dan nezavisnosti.

kris

Zanosna plavuša je pozirala u patriotskom kupaćem kostimu u bojama zastave SAD-a, a priredila je i veliku zabavu u Plejboj vili u Los Anđelesu, a u jednom trenutku se latila miks pulta i oprobala u ulozi di džeja.

kris1

Dom Hjua, Kristal i nekoliko desetina zgodnih zečica je 4. jula bio prepun lijepih djevojaka koje su zajedno sa domaćinima slavile najveći američki praznik.

kris2

Kristal i Hju, koji su u braku od 2012. godine, preuredili su veliko dvorište vile, i postavili šatore, a čak su instalirali i mali vodeni park i tobogan, sa logom Plejboja, naravno.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.