Vjerila se Ljuba Pantović!
Ljuba Pantović

Čestitamo

Vjerila se Ljuba Pantović!

Bivša farmerka Ljuba Pantović trenutno živi na relaciji Beograd - Geteborg, gdje živi njen izabranik Mirko Perić, s kojim se nedavno vjerila.

- Meni je cijelo veče bilo romantično, s obzirom na to da je Mirko mudro smislio da nas dvoje sami idemo na večeru i da se kasnije nađemo s prijateljima. Ambijent i prijatna atmosfera učinili su svoje i samo smo pričali o emocijama koje osjećamo jedno prema drugom. Nisam očekivala pitanje: „Da li želiš da mi budeš žena?“, ali sam odmah odgovorila: „Naravno da želim“ - opisala je Ljuba svoju vjeridbu za magazin „Stori“.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.