Džordž Kluni upoznao roditelje svoje vjerenice
Džordž Kluni

Staje na ludi kamen

Džordž Kluni upoznao roditelje svoje vjerenice

Holivudski glumac Džordž Kluni uskoro staje na ludi kamen u 53. godini, pa je pozvao svoje i roditelje buduće supruge Amal Alamudin na porodično imanje na jezeru Komo u Italiji.

Džordž Kluni je poslije zvaničnog upoznavanja, nakon što su roditelji sa njegove i strane buduće mlade stigli u glumčevu italijansku vilu, izveo cijelu porodicu na večeru u elitni italijanski restoran.

Bio je ovo prvi Klunijev susret sa budućim tastom i taštom, a mediji pišu još da su njegovi roditelji, Nina i Nik, koji ove godine slave 55-godišnjicu braka, došli u vilu kako bi pomogli oko pripremanja vjenčanja koje će se dogoditi između njihovog sina i britanske advokatice Amal u septembru.

Slavni glumac i atraktivna Amal (36) u vezi su od oktobra prošle godine, a vjerili su se 22. aprila 2014.

Iako su mnogi bili uvjereni da će holivudski "mačo men" ostati vječiti neženja, čini se da je Kluni ovoga puta poželio da osnuje porodicu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.