Bob Geldof prvi put progovorio o smrti ćerke
Bob Geldof

Svakodnevno suočavanje sa bolom

Bob Geldof prvi put progovorio o smrti ćerke

Bob Geldof prvi put je progovorio nakon tragične smrti svoje ćerke Pičiz, koja je 7. aprila iznenada preminula u svojoj 25. godini. Muzičar kaže kako se svaki dan suočava sa velikim bolom i još uvijek ne može da povjeruje da njegove mezimice više nema.

"To je nepodnošljivo, veoma je teško, pogotovo kada se dogodi tvom djetetu, ali ne možeš ništa da učiniš, već jednostavno moraš da se nosiš sa tim", rekao je Bob i dodao kako ga svaki dan nešto podsjeti na na njegovu mezimicu.

"Mogu da razgovaraam sa nekim ili da idem ulicom, ali moram da budem vrlo oprezan jer mi je sve ovo još uvijek svježe. Ali dok hodam ulicom, odjednom iz vedra neba nešto me podsjeti na nju i gotov sam", kaže muzičar.

Bob je takođe otkrio i kako misli da se sinovi njegove ćerke neće sjećati svoje majke, jer su još uvijek mali.

"Moja je majka umrla kad mi je bilo šest ili sedam godina i ne sjećam je se. Ipak, život ide dalje. Pokazivali su mi njene fotografije, ali to me nije jako interesovalo jer jednostavno nemam nikakva sjećanja na nju. Zato nijesam siguran ni da će se dječaci sjećati Pičiz, ali mislim da je to i za njih bolje", rekao je Geldof i dodao: "Znam da ovo zvuči jako hladno, ali mislim da njihov otac Tom, kao i Kejt i Su, njihovi djeda i baka, rade odličan posao i ne želim da budu previše vezani za život Geldofa".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.