Albanci, Grci i Izraelci obrađuju Viki !
Viki Miljković

„Flaster na usta“

Albanci, Grci i Izraelci obrađuju Viki !

Pjevačica Viki Miljković dobila je još jednu potvrdu da je njena pjesma „Flaster na usta“ za kratko vrijeme postala veliki hit. Naime, pjevači iz tri države, Albanije, Grčke i Izraela, zatražili su dozvolu da obrade pjesmu folk pjevačice, piše Alo portal.

Njenom kompozitoru Tončiju Huljiću stigli su dopisi sa sve tri strane u prethodna tri mjeseca, koliko je pjesma aktuelna. Kako saznaje portal Alo, za sada je dogovoreno sa Grcima i Izraelcima, dok sa menadžmentom jedne albanske pjevačice još uvijek traju dogovori.

- Drago mi je što su se za ovu melodiju zainteresovale i moje kolege van granica zemlje. Budući da mi češće obrađujemo njihove pjesme, red je da i oni preuzmu neku našu. Doduše, Bugari veoma često obrađuju srpske pjesme, pa su tako i nekoliko mojih do sada već uzeli, a Albanci su već presnimili moju pjesmu „Narukvice“ - izjavila je Viki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.