Ružica: Zbog Akija su me izbacili iz „Modelsica“
Aki i Ružica

U vezi su osam mjeseci

Ružica: Zbog Akija su me izbacili iz „Modelsica“

Nisam smjela da se s njim pojavljujem u javnosti, a nisam mogla više da krijem da smo u vezi, objašnjava Ružica Veljković zašto je morala da napusti grupu „Models“.

- Andrija - Aki Marković i ja bili smo zajedno i prije i poslije njegovog učešća u „Farmi“, ali nismo željeli da pričamo o tome. Menadžer grupe me je ubacio kao stalnu članicu „Modelsa“, ali imala sam probleme zbog Akija. Morala sam da napustim grupu jer nisam smjela da se pojavljujem s njim u javnosti - rekla je Ružica. 

Ona nam je otkrila za Blic kako je podnijela medijske napise o navodnoj vezi Akija i manekenke Sare Trajanović. 
- U početku mi je smetalo, sad ne. Andrija je imao neki problem zbog Sare, ali sve je to iza nas - tajnovita je Ružica.

Sada nesmetano mogu da se pojavljuju zajedno u javnosti kao par, pa je Ružica podržala Akija kada je promovisao singl „Ona mi fali“. 

- Živimo zajedno, znamo svaki korak jedno drugom. Bolje je čak i da bude na mom nastupu do četiri-pet ujutru nego da sjedi kod kuće i razmišlja gdje sam - kaže pjevač.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.