Sandra Obradović potvrdila vezu s Ćazimom
Više se ne kriju... Ćazim Osmani i Sandra Obradović

Ljubav na španski način

Sandra Obradović potvrdila vezu s Ćazimom

Sandra Obradović odlučila je da prizna svoju vezu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koju je Kurir prvi otkrio. Naime, bivša misica i učesnica rijalitija „Farma“ postavila je na svoj Instagram profil video s ljetovanja na Majorki, gdje se nalazi sa svojim dečkom, kontroverznim albanskim biznismenom.

Slušaju „Đurđevdan“

Do juče je Obradovićeva pokušavala da sakrije svoju novu vezu, ali je onda naprasno odlučila da je javno prizna, i to tako što je postavila snimak iz kabrioleta kojim upravlja Osmani. Dok se vozikaju ulicama Majorke, gdje Ćazim i njegova braća imaju kuću, u automobilu se čuje pjesma „Đurđevdan“ na romskom jeziku.

- Sandra i Ćazim se ludo zabavljaju u Španiji. S obzirom na to da Osmani odlično poznaje Majorku, on Obradovićevu svaki dan vozi na drugu plažu kako bi vidjela ljepote ovog egzotičnog grada. Tokom dana oni se kupaju i uživaju po kafićima, dok su im noći rezervisane za druženje s prijateljima u luksuznoj vili s bazenom, koja se nalazi na samoj obali mora - navodi izvor.

Lud provod

Sandra i Ćazim se ludo provode na odmoru. Oni su nedavno započeli vezu, pošto je ona raskinula vjeridbu s Karićevim sestrićem Aleksandrom Nedeljkovićem, a on ostavio pjevačicu iz Beča Natašu Matić. Prije nje biznismen je imao afere s Natašom Bekvalac i Anom Nikolić, dok je više godina bio s Crnogorkom Mandom Popović.
Redakcija portala Kurir je pokušala da dođe do Sandrinog komentara, ali se ona nije javljala na telefon.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.