Mia Borisavljević: Nos neću nikad da operišem! (FOTO)
Mia Borisavljević

Pjevačica ne želi da se mijenja

Mia Borisavljević: Nos neću nikad da operišem! (FOTO)

Pjevačica Mia Borisavljević objavila je fotografiju bez šminke i poručila da joj ne pada na pamet da operiše nos, piše Kurir.

Mia je na svom Fejsbuk profilu postavila dvije fotografije kako uživa u nedjeljnom popodnevu, potpuno bez šminke. Osim što je dobila pregršt komentara da izgleda sjajno kada nema kompletnu šminku, jedan fan joj je poručio da bi mogla da operiše nos.

mia1

Međutim, pjevačica se nije složila sa njim.

"Hvala drugari na komplimentima. Slika je od danas. A nos neću nikad da operišem.Ko je rekao da moram da budem kao nacrtana? Ja to ne želim. Ljubim vas", napisala je Mia na Fejsbuku.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.