Hju Lori 14. jula u Beogradu
Hju Lori

Doktor Haus u Srbiji

Hju Lori 14. jula u Beogradu

Poslije uspješnih nastupa u Americi, Meksiku i Australiji, popularni glumac ali i muzičar Hju Lori, prelazi na evropski kontinent. Prvi koncert u okviru evropske turneje održaće u utorak, 8. jula u Istanbulu a zatim, preko Sofije i Bukurešta, dolazi i u Beograd, gdje će 14. jula nastupiti u Sava centru.

Svima je poznato da je uloga doktora Hausa, Hjuu Loriju donijela svjetsku slavu i brojne nagrade, među kojima su dvije Gremi nagrade ali malo ko zna da se ovaj glumac nalazi i u Ginisovoj knjizi rekorda od 2012 godine. Naime, Lori je najgledaniji glavni glumac na televiziji prema svjetskoj gledanosti serije „Doktor Haus”. Takođe, Lori je tokom snimanja posljednje sezone, bio i najplaćeniji glumac sa zaradom od 250.000 funti po epizodi!

Malo je poznato da reditelj Brajan Singer, kada je dodijelio ulogu Gregorija Hausa Loriju, nije znao da je Lori Britanac.
Prije uloge čuvenog doktora, slavni autor „Autostoperskog vodiča kroz galaksiju”, Daglas Adams želio je da upravo Hju Lori glumi Artura Denta u filmskoj adaptaciji. Nažalost, zbog smrti Daglasa Adamsa nije došlo do ove realizacije.

Britanski glumac i muzičar Hju Lori ovog ljeta će nastupiti u Beogradu, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviše prošlogodišnji album „Didn’t It Rain“. Publici u Sava centru će se predstaviti sa svojim The Copper Bottom Bandom u ponedjeljak, 14. jula u 20.30h, prenosi Alo portal.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.