Oni će pjevati na Đokovićevoj svadbi
Jelena Ristić i Novak Đoković

Novac od svadbe u humanitarne svrhe

Oni će pjevati na Đokovićevoj svadbi

Svadba Jelene Ristić i Novaka Đokovića polako se približava. Kao što je poznato, veselje o kojem cio svijet govori biće održano 9. i 10. jula na Svetom Stefanu, a kako piše “Blic”, mladence i njihove zvanice zabavljaće navodno i poznata muzička imena, poput Miroslava Ilića, mlade zvijezde “Granda” Milice Todorović, zatim džez pjevačice Lene Kovačević, kao i Željko Samardžić.

Da podsjetimo, popularni “slavuj iz Mrčajevaca” ranije je izjavljivao da bi pjevao Jeleni i Noletu besplatno na svadbi.

Prema pisanju ovog dnevnog lista, za dobro raspoloženje i zabavu biće zadužen i orkestar Miše Mijatovića, kao i “Femili bend”, koji porodica najboljeg tenisera svijeta angažuje često za porodična slavlja.

Inače, Đokovići su od svakog muzičara i ugostitelja zahtijevali punu diskreciju.

- Svi muzičari, sobarice, hostese, konobari, kuvari, članovi obezbjeđenja potpisali su da javno neće govoriti o svadbi. Zaposleni na Svetom Stefanu dobili su zabranu da u grad-hotel unose mobilne telefone i fotoaparate. Priča se da će 25 brodića ploviti oko Svetog Stefana da bi se nezvanim gostima onemogućio prilazak s mora – rekao je neimenovani sagovornik.

Na Svetom Stefanu privode se kraju poslednje pripreme za vjenčanje. Veselje, koje će uslijediti posle vjenčanja na Kraljičinoj plaži, proći će uz veliko obezbjeđenje. Ni juče nije bilo moguće prići Kraljičinoj plaži, gdje je obavljeno i vjenčanje dvoje inostranih državljana, čija imena osoblje Svetog Stefana nije moglo da saopšti.

 Gostima na svadbi Novaka i Jelene biće na raspolaganju veliki šator, kao i velnes centar na Kraljičinoj plaži. Njih dvoje će prvu bračnu noć najvjerovatnije provesti u čuvenoj vili 118, koja se sada zove apartman „Sveti Stefan“. Ona ima dva nivoa i najveću sobu od 165 kvadrata, gdje bi trebalo da odsjednu mladenci, a u kojoj noćenje košta 3.500 evra.

Pokloni

Gostima je rečeno da novac koji su izdvojili za poklone uplate u Fondaciju ”Novak Đoković”. Čak ni simbolični pokloni neće biti prihvaćeni.

Tajnovitost

Imperativ Đokovića od prvog trenutka bio je da se informacije o vjenčanju čuvaju kao sveti gral. Gostima je izričito naglašeno da ne razgovaraju s medijima.

(kodex/telegraf/blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.