Kako je Samjuel El Džekson
Dejvid, Viktorija i Samjuel El Džekson

Pogledajte

Kako je Samjuel El Džekson "iskulirao" Viktoriju Bekam! (VIDEO)

Sjedili su jedan pored drugog na Vimbldonu i kamera je ulovila trenutak u kojem je izgledalo kao da glumac ne želi da priča sa dizajnerkom koja se postidjela.

Poš je na tribinama centralnog terena Vimbldona sjedila pored Samjuela L. Džeksona (65). Glumac i dizajnerka nisu pretjerano razgovarali, a kamera je čak ulovila neprijatan trenutak između njih. Snimak je, naravno, postao sprdnja epskih razmjera na internetu, prenosi Alo.

Viktoria Bekham (40) na snimku izgleda kao da se boji Džeksona. Na početku videa kratko ga pogleda, izgleda čak kao da ga sramežljivo pozdravlja, a nakon toga sva se "stresla" i neznajući gdje bi gledala i kako bi se namjestila u stolici. Samjuel se za to vrijeme češkao po glavi i gladio po nozi. Ispada da Viktoriu nije htio ni da pozdravi, već se pravio da je ne vidi i ne čuje.

Ipak, glumac je demantovao da je sve kao što izgleda:

- Internetom kruže razna sranja. Na Vimbldonu mi je bilo super i s Viktoriom sam puno pričao. Zaista je prijatna i draga. Je..no začepite - objasnio je objavljeni video na Twitteru glumac.



Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.