Nole potrošio 2,5 miliona eura za svoju svadbu?
Novak i Jelena

Teniser ne štedi

Nole potrošio 2,5 miliona eura za svoju svadbu?

Novak Đoković vjenčaće se danas sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić na Svetom Stefanu, a ovom događaju prisustvovaće veliki broj zvanica iz čitavog svijeta.

Kako prenosi Telegraf, najbolji svjetski teniser nije štedio novac za svoj najsrećnijiji dan i navodno je izdvojio za svoju svadbu nevjerovatnih 2,5 miliona eura.

Smještaj u luksuznom rizortu “Aman” pored Svetog Stefana, koji je Nole zakupio za ovu priliku, košta dva miliona eura. Đoković je svim gostima obezbijedio i povratne avio karte, dok je konobare i dekoratere isplatio unaprijed.

Da je sve spremno za svadbu vijeka, govori i činjenica da je juče više od 100 radnika čistilo sve plaže u okolini kako bi zvanice uživale u ovom glamuroznom događaju. Zaposleni su čitav dan užurbano pripremali stolove i postavljali dekoracije sa cvijećem.

Konobari su u kartonskim kutijama donosili piće, među kojima su bile najskuplje vrste piva, šampanjca i vina. Muzičari i pjevači (Orkestar Miše Mijatovića, “Femili bend”, Miroslav Ilić, Željko Samardžić, Lena Kovačević i Milica Todorović), koji će zabavljati goste i mladence, takođe su pristigli u Crnu Goru i uvježbali repertoar koji će izvesti pred svjetskim džet-setom.

 Na svadbi neće biti ni Laure Pausini koja je, navodno, pozvana kao izvođačica ali je, prema nezvaničnim informacijama, tražila honorar od 220 hiljada eura i da se zvanično ne objavljuje da je posjetila Crnu Goru, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Neki od Noletovih prijatelja već su u ponedjeljak veče doputovali i smjestili se u svoje apartmane. Tokom jučerašnjeg dana pristizali su gosti iz svih dijelova svijeta, a mnogi od njih uplovili su čak i u jahtama.

Da podsjetimo, Jelena i Novak sletjeli su juče na tivatski aerodrom privatnim avionom oko 19:45. Gradsko vjenčanje će danas biti održano na Kraljičinoj plaži, a crkveno 12. jula u crkvi Svetog arhiđakona Stefana.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.