Bijonse ima još jednu sestru za koju nije znala
Bijonse

Pjevačica u šoku

Bijonse ima još jednu sestru za koju nije znala

Pop pjevačica Bijonse šokirala se kada je saznala da je njen otac Metju napravio dijete sa drugom ženom.

metju

I to nije kraj tajnama u porodici Nouls, s obzirom na to da je na njihovu adresu došla još jedna tužba za izdržavanje djeteta.

Naime, bivši model za donji veš Takoja Branskomb tvrdi da i ona ima ćerku, čiji je otac upravo Metju Nouls. Ona je poslala zahtjev za utvrđivanje očinstva, navodeći da je Bijonsin otac bio s njom u vezi tokom 2010. godine, kada je i ostala trudna.

Upravo zbog ovakvih skandala, Tina Nouls se razvela od Metjua nakon 31 godine braka, a Bijonse i Solanž su takođe ohladile odnose sa ocem.

On sada mora da plaća 2.500 dolara alimentacije za sina, dok se trenutno vodi parnica oko alimentacije i za nepriznatu ćerku, prenosi Blic portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.