Miroslav Ilić: Čast mi je  što ću pjevati Noletu na svadbi! (VIDEO)
Miroslav Ilić

Muzička legenda

Miroslav Ilić: Čast mi je što ću pjevati Noletu na svadbi! (VIDEO)

Muzička legenda Miroslav Ilić pjevaće na svadbi Novaka Đokovića i Jelene Ristić koja će se održati sutra. Miroslav je, kao i svi izvođači, potpisao strog ugovor, kojim se obavezuje da neće otkrivati detalje sa ceremonije.

Ipak, Telegraf saznaje koju pjesmu Novak posebno voli, budući da je on njegov omiljeni pjevač.

- Prije svega, milo mi je i srećan sam što sam dio tog značajnog događaja. Novaka jako volim i za mene ne postoji veća čast. Imam repertorar, a pjesmu “Polomiću čaše od kristala” ću posvetiti mladencima – kaže za Telegraf pjevač.

Inače, za večeras je zakazana žurka za preko 150 zvanica, a tokom sutrašnjeg dana, Novak i Jelena će izgovoriti sudbonosno “da”.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.