Ove žene vole niže muškarce (FOTO)
Set Grin i Kler Grant

Centimetri ipak nisu bitni

Ove žene vole niže muškarce (FOTO)

Da ljubav ne zna za razlike i granice, najbolje pokazuju parovi svjetskog džet- seta, među kojima je već godinama postao trend da dame budu skoro duplo više od svojih partnera.

Peni Lankaster i Rod Stjuart:

par1

Legendarni britanski pjevač Rod Stjuart prije sedam godina oženio se nekadašnjom manekenkom Peni Lankaster, koja je napokon uspjela da smiri ovog zavodnika, koji je iz veza prije nje imao već petoro djece. Nakon turbulentnog ljubavnog života, muzičarevo srce uspjela je da osvoji Peni, koja je čak 27 godina mlađa od njega, ali i viša gotovo za metar. Da ljubav nema granice, pokazuje i nedavna Penina izjava:

- Rod je nezasit u seksu, voli da eksperimentiše, pa nekad vodimo ljubav i na javnim mjestima - rekla je ova ljepotica.

Viktorija Silvested i Mauris Dabah:

par2

Švedska manekenka i Plejboj zečica Viktorija Silvested godinama mami uzdahe muškaraca širom svijeta, ali njeno srce je već zauzeto. Naime, njen višegodišnji partner, Mauris Daba, koji joj po visini bukvalno dođe do ramena, izgleda je  nadasve šarmantan, ako izuzmemo i njegov status milionera.

Brigit Nilsen i Matia Desi:

par3

Bivša supruga Silvestera Stalonea Brigit Nilsen, očigledno ima festiš prema niskim muškarcima.  Njen sadašnji suprug Matia Desi, izgleda kao da joj je sin iz prethodnog braka, s obzirom na to da po godinama ali i izgledu djeluje kao njegova majka.

Ovaj simaptični par uvijek privlači poglede paparaca gdje god da se pojave, a o pogledima prolaznika na ulici nema potrebe ni da govorimo. Ipak, za sve one koji se i dalje pitaju šta je Brigit privuklo kod njenog partnera, ona je otkrila kako su niži muškarci znatno dinamičniji u krevetu.

Set Grin i Kler Grant:

par4

Glumac Set Grin zaveo je  visoku ljepoticu Kler Grant tokom zajedničkog rada na setu. Ljubav je, kako kažu, nastala kada su shvatili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja poput onih za knjige i komedije. Ono što supružnike već godinama spaja je kako kažu strast i mnogo jake hemije koje su između njih.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.