Eva Mendes i Rajan Gosling uskoro postaju roditelji?
Eva Mendes i Rajan Gosling

Jedan od najljepših holivudskih parova

Eva Mendes i Rajan Gosling uskoro postaju roditelji?

Jedan od najljepših holivudskih parova, Eva Mendes i Rajan Gosling, očekuju dijete, a prelijepa glumica već je u sedmom mjesecu trudnoće, prenose američki tabloidi.

Rajan i Eva su u vezi od 2011. godine, ali se poslednjih godinu dana često svađaju i mire.

Ipak, mediji prenose da je Gosling rekao da će uz svoje dijete biti bez obzira na sve, jer je on odrastao bez oca i ne želi da njegovo dijete kroz to prolazi, prenosi Rts.

Dvoje glumaca trude se da privatni život sakriju od javnosti, a njihovi predstavnici za štampu nisu ništa komentarisali.

„Rajan ne želi da se vjenča samo zato što čekaju bebu, ali Eva smatra da je za dijete najbolje da se uzmu“, prenosi riječi jednog od izvora američki časopis Okej

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.