Džastin Biber osuđen  na dvije godine uslovno jer je komšije gađao jajima
Džastin Biber

Tinejdž zvijezda

Džastin Biber osuđen na dvije godine uslovno jer je komšije gađao jajima

Tinejdž zvijezda Džastin Biber osuđen je na dvije godine uslovno i pet dana društveno-korisnog rada jer je nedavno komšije u Los Anđelesu gađao jajima, prenosi Blic portal.

Osim izrečene kazne, Džastinu Biberu je Sud u Los Anđelesu naložio i da komšiji, čiju kuću je oštetio, gađajući je jajima, isplati 80.900 dolara. Uz sve kazne koje mora da ispoštuje, pjevaču je naređeno da 12 nedjelja odlazi na terapije koje će mu pomoći da kontroliše svoje agresivne napade.

Biberu ovo nije prvi put da se ponaša bahato. U aprilu je uhvaćen na Floridi dok je vozio unajmljeni Lamborghini pod uticajem alkohola. Takođe, u Kanadi je optužen da je gnjavio jednog vozača limuzine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.