Pjevačica doputovala na završnicu Mundijala, a društvo joj nije pravio suprug, već...(FOTO)
Šakira sa sinom

Stigla sa sinom u Rio

Pjevačica doputovala na završnicu Mundijala, a društvo joj nije pravio suprug, već...(FOTO)

Pjevačica Šakira doputovala je u Rio sa sinom Milanom. Ona će nastupiti na ceremoniji zatvaranja Mundijala, a njen mali muškarac će joj praviti društvo.

Šakira će u nedjelju na Marakani otpjevati mundijalski hit "La la la", a ovo je njen treći nastup na fudbalskim prvenstvima.

sakira1

Foto: Profimedia.rs

Tim povodom doputovala je u Rio sa sinom Milanom u rukama. Njegov otac Džerard Pike nije bio sa njima, ali im se možda i pridruži u nedjelju.

sakira2

Foto: Profimedia.rs

Fudbaler je iz Brazila otišao poslije eliminacije Španije za čiji tim igra, pa je njegov nasljednik Milan tu da mami pravi društvo, piše 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.