Nikol Šerzinger posjećuje psihijatra
Nikol Šerzinger

Ne krije

Nikol Šerzinger posjećuje psihijatra

Poznata pjevačica Nikol Šerzinger nakon priznanja da je patila od bulimije otkrila je da posjećuje psihijatra, piše Super žena.

U intervjuu za "The Mirror“ Nikol nije krila da je zatražila stručnu pomoć. 

"Imam svog psihijatra i odlazila sam u prošlosti na različite vrste psihičkog treninga i terapije. To je dobra navika koja može da vam dovede u red misli. Tako možete da postanete svjesni svojih loših navika“, rekla je Nikol. 

Pjevačica smatra da nije samo za nju važno da odlazi kod psihijatra već i za druge ljude. Objasnila je na koji je način psihijatar njoj pomogao. 

"Onog trenutka kada postanete svjesni nekih stvari tada možete da nastavite dalje i da rastete bez straha da ćete opet načiniti glupe greške iz prošlosti“, objasnila je Nikol i rekla da ako se ne oslobodite loših misli sve će ići lošim putem. 

"Loše misli će vam okupirati život. Ukoliko želite da budete bolja osoba, da imate bolji život i svrhu i da se ne bojite da slijedite svoje snove... onda ne treba da se sramite od razgovora sa nekim ko je stručan“, zaključila je Nikol. 

Inače, pjevačica je nedavno otkrila kako je na početku karijere patila od bulimije što pamti kao vrlo mračan i težak period.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.