Brineta zbog koje je zabranjen Playboy
Patrisija Žordane

Patrisija Žordane

Brineta zbog koje je zabranjen Playboy

Da li vam je poznato ime Patrisija Žordane? Ovo ljeto prolazi u znaku Svjetskog prvenstva u Brazilu, između ostalog i ljepotica koje energično navijaju za svoje favorite…

U timu domaćina, po medijskoj pažnji, svih prethodnih dana izdvajao se igrač Nejmar da Silva Santos Žunior, kako zbog velikih očekivanja, tako i zbog povrede usljed koje je prvenstvo za njega bilo ranije završeno, inače igrač Barselone koji u reprezentaciji nosi broj 10.

Nejmaru je vrlo dobro poznata ljepotica sa početka ovog teksta, budući da je zbog nje bio primoran da prije izvjesnog vremena pokrene tužbu protiv brazilskog izdanja magazina Playboy.

Poznati fudbaler odlučio se za na ovakav korak nakon što je u junskom broju ovog izdanja Patrisija iznijela detalje o svojoj navodnoj avanturi sa Nejmarom, koja se po njenim riječima dogodila dok je bio u žvaničnoj vezi sa drugom djevojkom.

Sud je presudio u korist popularnog fudbalera, a Playboy je morao da povuče ostatak tiraža i plati kaznu od 4.500 dolara.

Ova brineta raskošne ljepote, nakon zabrane čitavog tiraža brazilskog Playboy-a pojavljuje se u najnovijem srpskom izdanju ovog magazina. Provokativne fotografije ljepotice koja je zaludjela cijeli Brazil, kao i ekskluzivan intervju sa njom, možete naći u julskom broju magazina Playboy.

(novimagazin)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.