Ona je jedna od najljepših žena danas
Sofija Vergara

Znate li o kome je riječ?

Ona je jedna od najljepših žena danas

Najplaćenija TV glumica kao da je vratila vrijeme, jer danas izgleda bolje nego u svojim mlađim danima.

sofijavergara

Najplaćenija TV glumica Sofia Vergara kao da je vratila vrijeme jer danas izgleda bolje nego u svojim mlađim danima. Ona je proslavila svoj 42. rođendan u krugu porodice i prijatelja, a njen sin je na svom Instagram profilu objavio njenu fotografiju iz prošlosti.

Danas je zgodna Kolumbijka jedna od najseksi žena na svijetu, a proslavila se u seriji "Modern Family", nedavno je prekinula dugogodišnju vjeridbu, a počela se i viđati sa zgodnim glumcem Joeom Manganiellom.

Osim toga, njene su "nesavršene" obline zaslužne za mijenjanje pogleda na žensko tijelo. Ona nije tipična mršavica nego žena koja ponosno nosi sve svoje obline.


- Oduvijek sam imala takvu figuru i brz metabolizam. Nikada nisam patila zbog težine kao neke moje prijateljice. Sada kada sam starija samo moram svoje tijelo održavati zdravim - rekla je Sofia koja je i vrlo rano postala mama.

Na početku je bilo teško, no sin Manolo ju je podsticao da nešto napravi sa svojim životom i ostvari snove. I danas su u dobrim odnosima pa rado izlaze zajedno. Sofia Vergara svakako nije tipična mama.

(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.