Avioni su za nas predstavljali svemirske letjelice koje nismo mogli da dostignemo
Jelena i Novak

Noletova supruga

Avioni su za nas predstavljali svemirske letjelice koje nismo mogli da dostignemo

Ljepotica Jelena Ristić, koja je prije dva dana zvanično postala gospođa Đoković, kaže da nije oduvijek vodila lagan život, već da je u životu često bilo momenata kada nije imala para. O sastancima sa Novakom tokom tinejdžerskih dana, mogla je samo da sanja, budući da su im avionske karte bile skupe.

- Organizacija naših sastanaka graničila se sa naučnom fantastikom. Ja sam bila studentkinja koja je jedva sakupljala novac da ode u inostranstvo, a on teniser koji nije imao para da finansira tako težak i skupocjen put. Avioni su za nas predstavljali svemirske letjelice koje nismo mogli da dostignemo. Dovijali smo se na sve moguće načine – rekla je Jelena.

Budući da nije dobila sportsku stipendiju za odlazak na studije u inotranstvu, snalazila se kako je umjela.

- Nisam se dugo zadržala u kladionici i nakon toga, bila sam promoterka događaja. Mnogo toga sam radila i ništa mi nije bilo teško, sve je to za ljude govorila je plavuša za emisiju “TV lica – kao sav normalan svijet”, Tanje Peternek Aleksić.

Jelena Đoković, djevojačko Ristić otkrila je da je bila pravi tatin sin, budući da je priželjkivala autiće umjesto barbika.

Pogledajte emisiju u kojoj je Jelena pričala o svom životu:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.