Kim Kardašijan i Kanje Vesta već u krizi!
Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kad prije

Kim Kardašijan i Kanje Vesta već u krizi!

Iako su se tek nedavno vjenčali, svjetski mediji pišu da je brak Kim Kardašijan i Kanje Vesta već u krizi!

Ako je suditi po pisanju žute štampe svjetskih medija, mladom bračnom paru već ne cvjetaju ruže.

Svjetska štampa bruju o tome da je Kanje Vest je jako ljubomoran i njihov brak je daleko od idiličnog kakvim se trude da ga prikažu.

Neimenovani izvor blizak slavnoj starleti navodi da Kanje ima apsolutnu kontrolu nad svakim Kiminim korakom, ali i izgledom i načinom oblačenja! Magazin piše da opsednutost novopečenog supružnika ide dotle da jednom nedjeljno vrši kontrolu cijelog tijela svoje supruge u potrazi za eventualnim korekcijama, kako bi Kim što duže ostala mladolika i lijepa. To nije sve. Kanje čak bira garderobu koju će Kim da obuče!

Ovaj izvor navodi da kada je u pitanju brak Kim i Kanja nikada nije bila riječ o ljubavi već o „čistom računu”, poslovnom dogovoru od koga će oboje imati koristi.

Ni Kim ni Kanje nisu željeli da komentarišu ova pisanja medija.

(Pressonline)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.