Ovako Anđželina Džoli reaguje na objavljivanje snimka na kojem je drogirana
Andželina Džoli

Tužiće časopis Dejli Mejl

Ovako Anđželina Džoli reaguje na objavljivanje snimka na kojem je drogirana

Anđelina Džoli odlučila je da preduzme zakonske korake protiv časopisa "The Daily Mail" zbog snimka za koji se tvrdi da pokazuje kako je glumica i rediteljka bila zavisna o heroinu devedesetih.

Snimak u kojem mlada Anđelina Džoli šeta po stanu i razgovara sa svojim ocem Džonom Vojtom, prema časopisu "The Daily Mail", navodno je "snimio prodavač droge Frenklin Mejer, a pokazuje srž zavisnice – lice prekriveno mrljama, prazan pogled, bolesnu mršavost i govor koji se svodi na besmilice", piše časopis "Time".

Anđelina Džoli navodno je odlučila da tuži tabloid. Glumicina prošlost nije nikakva tajna, ali čini se da ju je uzrujao napad na privatnost koji snimak iz njene mladosti predstavlja.

(24sata.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.