Bekamovi dobili još jednog člana porodice
Porodica Bekam

Unajmili batlera

Bekamovi dobili još jednog člana porodice

Iako su ih početkom godine odbili za plemićke titule "ser" i "lejdi", Bekamovi ne odustaju u namjeri da se nađu među samom elitom u Velikoj Britaniji.

Naime, Dejvid i Viktorija su odlučili da zaposle i privatnog baltera, što uopšte nije čudno za imućnu porodicu, ali jeste ukoliko je njegovo predašnje zaposlenje bilo u Bakingemskoj palati.
"Trebala im je pomoć oko doma u Londonu, a batler koji se pojavio je bez premca bio najbolji kandidat. Viktorija ga obožava, sjajno se slaže sa cijelom porodicom.", rekao je izvor blizak Bekamovima.
On je dodatno impresionirao porodicu tokom proslave rođendana najmlađeg člana Bekamovih, malene Harper, kada je samostalno organizovao cijelu žurku na Viktorijino oduševljenje.
Iako još uvijek nisu dobili kraljevske titulue, sigurno je da su ovim potezima veoma blizu istima.
(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.