Fudbaler dobio Sandru Afriku za 18. rođendan! (FOTO)
Sandra Afrika i Andrija Živković

Pohvalio se na Fejsbuku

Fudbaler dobio Sandru Afriku za 18. rođendan! (FOTO)

Na proslavi 18. rođendana igrača Partizana Andrije Živkovića kao specijalna gošća se pojavila atraktivna pjevačica Sandra Afrika, prenosi Alo.

Atraktivna folk pjevačica Sandra Afrika u posljednje vrijeme je veoma tražina i puni klubove gdje god da se pojavi, ali sem nastupa za široke narodne mase ova seks bomba je prihvatila i ponudu da se pojavi na jednom privatnom veselju.

Naime, perspektivni fudbaler "Partizana" Andrija Živković napravio je veliku proslavu povodom svog 18. rođendana, a kao specijalni gost se pojavila upravo Sandra Afrika.
Fudbaler nije želio da propusti ovu priliku, a da se ne fotografiše sa jednom od najatraktivnijih pjevačica na našoj estradi, a zajedničku fotografiju objavio je na svom Fejsbuk profilu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.