Đoković napustio Crnu Goru
Nakon višednevnog slavlja Đokovići napustili Crnu Goru

Nakon višednevnog slavlja

Đoković napustio Crnu Goru

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom danas je napustio Crnu Goru nakon višednevnog slavlja.

Porodice Đoković i Ristić prethodnih pet dana proveli su u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu gdje su se Novak i Jelena vjenčali.

Nakon građanskog i crkvenog vjenčanja, mladenci su danas otišli iz Crne Gore, ali uprkos spekulacijama da će Novak medeni mjesec provesti na Mundijalu, do toga ipak neće doći, piše Blic.

Jutro nakon svadbe utakmica!

Novak Đoković je jutro poslije svadbe zakazao jednu utakmicu.

Tokom boravka na plaži on je ugovorio sa ocem Srđanom, braćom Markom i Đorđem i nekoliko prijatelja jednu utakmicu malog fudbala, u kojoj se poprilično nervirao.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.