Ovo je prvi trejler za novi film Anđeline Džoli! (VIDEO)
Andželina Džoli

Pogledajte

Ovo je prvi trejler za novi film Anđeline Džoli! (VIDEO)

Prošle nedjelje umro je Luis Zamperini, olimpijska legenda i veteran koji je preživio zarobljenički logor u Drugom svjetskom ratu. Zamperini je glavni protagonista novog filma Anđeline Džoli "Unbroken", koji govori o njegovom životu, a koji je ona režirala, prenosi 24sata.rs.

Zamperinija glumi Džek O'Konel, a glavni junak filma takmičio se na Olimpijskim igrama 1936. godine, nakon čega je otišao u vojno vazduhoplovstvo.
 
Preživio je pad aviona i život bez hrane i vode na Pacifiku, tokom 28 dana, a potom je završio u japanskom vojnom logoru, odakle se takođe vratio živ.
 
Evo kako će film izgledati:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.