Pogledajte
Mario Gece sa djevojkom An-Katrin Bromel

Imao je s kim i da proslavi

Pogledajte "bombu" s kojom se zabavlja Mario Gece

Mario Gece postao je nacionalni heroj kada je u 113. minutu postigao gol koji je Njemačkoj donio titulu svjetskog prvaka u fudbalu. Donio je radost Njemcima, a on je itekako imao s kim da proslavi uspjeh. Sa svojom djevojkom manekenkom i pjevačicom An-Katrin Bromel.

katrin

An- Katrin i Mario zabavljaju se dvije godine, a za njihovu vezu saznalo se nakon što su objavljene fotografije sa provoda na jahti na Ibici.

Ona je za GK magazin izjavila da uživa da bude Geceova djevojka.

- Uživam da budem njegova djevojka, ali takođe i ja imam želju da postignem svoj lični uspjeh i ostvarim svoje ciljeve. Bez toga, ne bih mogla da budem srećna - rekla je ona.

Neki od životnih ciljeva uključuju uplovljavanje u muzičke vode. Ona je pod umjetničkim imenom Trina B objavila dvije pjesme. Iako nisu zabilježile veći uspjeh, ona kaže da se ne predaje.

- Muzika je moj hobi. Pjevam zato što uživam u tome. A ne zato što imam glas kao Bijonse - rekla je Njemica jednom prilikom.

Bromel je rođena u Emerihu, gradu u sjevero-zapadnoj Njemačkoj, a manekenstvom se bavi od 16. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.