Kejt Midlton u blagoslovenom stanju?
Kejt Midlton

Ponovo trudna

Kejt Midlton u blagoslovenom stanju?

Kada je Džesika Hej, bliska prijateljica kraljevskog para, Kejt Midlton i Vilijama, izjavila da je vojvotkinja od Kembridža u drugom stanju, počelo je da se spekuliše kako će porodica postati bogatija za još jednog člana.

Iako se u Velikoj Britaniji već mjesecima šuška o Kejtinoj trudnoći, najnovija potvrda dobila je pečat, budući da je Hej bila ta koja je prošle godine prva najavila rođenje princa Džordža.

Džesika navodi da je kraljevska porodica već obaviještena i da će zvanična informacija o tome uskoro biti objavljena.

A da li će Kejt i Vilijam još jednom postati roditelji, ostaje nam da sačekamo i saznamo.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.