Ceca priznala:
Merlin i Ceca

Poslije 20. godina

Ceca priznala: "Beograd" je pjesma Dina Merlina! (VIDEO)

Problem je nastao kada na omotu albuma nije potpisan Dino iza pjesama, već drugi autori, nakon čega su dve zvijezde prekinule svaki kontakt

Iako je od njihove svađe prošlo više od 20 godina, Svetlana Ceca Ražnatović je tek nedavno progovorila o sporovoznom hitu “Beograd”, koji je davno snimila.
Naime, kantautor Dino Merlin je napisao pjesmu “Beograd”, i još dvije pored nje, te je iste otpjevala Ceca i uvrstila na svoje albume. Problem je nastao kada na omotu albuma nije potpisan Dino iza pjesama, već drugi autori, nakon čega su dvije zvijezde prekinule svaki kontakt.
Nakon više od dvije decenije, Ražnatovićeva je priznala.
- Beograd je pjesma Dina Merlina. “Isuse” je pisao Oliver Mandić. To svi znaju, to je javno poznato – rekla je za TV Prva, prenosi Alo portal.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.