Daniel Kajmakoski snimio himnu za Lovefest! (VIDEO)
Daniel Kajmakoski

Spektakl u Vrnjačkoj Banji

Daniel Kajmakoski snimio himnu za Lovefest! (VIDEO)

Daniel Kajmakoski, pobjednik muzičkog takmičenja „Iks Faktor“, u saradnji sa beogradskim di-džejem Johnom Jogurtom i dvojcem Calavera&Manya, snimio je himnu za muzički festival Heineken Lovefest, koji će ovog ljeta biti održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Talentovani Makedonac u čiji su glas zaljubljene sve zemlje bivše Jugoslavije istakao je da mu je bilo veoma drago da sarađuje sa mladim di-džejevima, kao i da mu je čast što je dio projekta koji slavi ljubav.
„Veoma sam ponosan što sam dio pjesme, koja će biti himna ovogodišnjeg Heineken Lovefesta. Smatram da je ljubav sila koja pokreće ne samo ljude nego i u čitav univerzum i nadam se da će ova pjesma pomoći svima da se podsjete ko smo i zašto postojimo“, rekao je Kajmakoski.
Inače, osmo izdanje festivala ljubavi ugostiće neke od najpoznatijih predstavnika svjetske muzičke scene kao što su zvijezda house muzike Eric Prydz, britanski di-džejevi Mark Knight i James Zabiela, kao i predstavnici Detroit tehno scene Jeff Mills, Robert Hood i Kenny Larkin.

Među brojnim izvođačima iz cijelog svijeta nalaze se i holandski di-džej Tom Trago, njemački dvojac Tiefschwarz, norveški di-džej Finnebassen, Makam, duo Adana Twins, Doctor Dru, Tama Sumo, kao i vlasnik renomiranog lejbla „Novel Sound“ Levon Vincent.
Na binama posvećenim promociji elektronske muzike nastupiće i najveće domaće zvijezde među kojima su Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Vlada Janjić, kao i prošlogodišnja pobjednica Burn Residency takmičenja Lea Dobričić.

Kao i svake godine u muzičkom programu će moći da uživaju i ljubitelji roka i hip hopa, a zvijezde Bushmills Live bine biće Partibrejkersi, Bad Copy, hrvatska grupa Let 3, crnogorski dvojac Who See, kao i Rambo Amadeus i Kanda Kodža i Nebojša. Svoje nastupe potvrdili su i Ritam Nereda, Goribor, Nikola Vranjković, Prti Bee Gee, VIP, niški sastav Stereo Banana, grupa Za Dž i više od 40 izvođača, prenosi Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.