Evo zašto je Šeron Stoun raširila noge u
Šeron Stoun

Otkrila

Evo zašto je Šeron Stoun raširila noge u "Niskim strastima" (VIDEO)

Popularna glumica Šeron Stoun prvi put je nakon 22 godine progovorila o čuvenoj sceni iz filma “Niske strasti” koji je od nje napravio planetarnu zvijezdu.

- Bila sam obična američka glumica kada sam stigla na Kanski festival, a sa Kroazete sam otišla kao svjetska zvijezda – priznaje danas holivudska ljepotica.

U intervjuu koji je ove nedjelje dala francuskom nedjeljniku “Tele Cable Sat”, 56-godišnja glumica tvrdi da za vrijeme snimanja nije znala da će scena ispitivanja u policijskoj stanici postati tako erotska.

- (Reditelj) Pol Verhoven mi je prešao… On je tražio da skinem bijele gaćice jer se navodno primjećuju na snimku. Ali mi je obećao da se ništa neće vidjeti. Tek nekoliko nedjelja kasnije Pol nam je pokazao gotov film koji je trebalo da bude prikazan u Kanu. Kada sam vidjela scenu, osjetila sam se prevarenom. Ustala sam i ošamarila ga – ispričala je američka ikona i nastavila:

 

seron1

- Šokirala me je njegova prevara. Da sam bila na mjestu reditelja svakako bih zadržala tu scenu. Ali trebalo je da me upozori. To je bio znak nepoštovanja – kazala je Šeron koja se danas ne kaje što je tumačila izazovnu Ketrin Tremel.

- Taj film je promijenio moju karijeru. Za mene je Ketrin Tremel neko ko je, na neki način, pomogao ženama da shvate svoju moć”, zaključila je ona.

Pogledajte trejler za film “Niske strasti”:

(Telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.