David Luiz priznao da je nevin u 27 godini
David Luiz sa djevojkom sarom Madeirom

Fudbaler Brazila "izabrao da čeka"

David Luiz priznao da je nevin u 27 godini

Fudbaler Brazila David Luiz prilično je pobožan, isto kao i njegov sunarodnik Kaka. Novi defanzivac Pari Sen Žermena priznao je u intervjuu “Gazeti” da sa svojih punih 27 godina nikada nije imao seksualne odnose.

On je poručio da se to neće promijeniti prije nego što se oženi, jer zastupa evangelistički stav da se u brak mora ući “čist”.

Tako se pridružio kampanji “Izabrao sam da čekam”, sa očiglednim ciljem.

- Prije nego što smo počeli da sarađujemo s Luizom, on je nas primijetio na društvenim mrežama. Mislim da je jako važno što se jedna tako poznata, javna ličnost priključila ovoj kampanji. U pitanju je prava hrišćanska poruka, bez obzira kom segmentu hrišćana pripadate, ako pripadate – rekao je tvorac kampanje Nelson Junior.

Luiz ima djevojku Saru Madeiru, a prije Svjetskog prvenstva se pojavila inforamcija da ju je zaprosio, ali ona do sada još nije potvrđena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.