Kristina: „Doktori“ su se raspali jer su neozbiljni!
Grupa Doktori

Pjevačica stavila tačku na saradnju

Kristina: „Doktori“ su se raspali jer su neozbiljni!

Kristina Kovač, pjevačica i bivša članica žirija u muzičkom takmičenju „Iks faktor“, otkrila je otvorenim pismom da grupa „Doktori“, kojoj je ona bila mentor, više ne postoji i da je na njihovu saradnju stavila tačku, piše Alo portal.

- Krivo mi je što su neiskustvo i neka vrsta nerealnog sagledavanja stvari odnijeli primat nad šansama kakve se događaju jednom u životu. Naročito mi je krivo zbog posljednja dva člana, koji su ujedno bili i najvredniji.

Iako sam sam dogurala do ponude da „Doktori“ potpišu ekskluzivni ugovor za snimanje singla, oni to nisu učinili jer je jedan od članova napustio bend odmah nakon završetka „Iks faktora“ bez ikakve želje da nastavi dalje, a drugi član je u nekom trenutku počeo da se ponaša u neskladu sa činjenicom da je dio benda, stavljajući svoje interese ispred interesa grupe, pa sam mu rekla da više nećemo raditi, dok mi je treći član saopštio da se posvećuje radu na svojoj pjesmi i svojoj solo karijeri - napisala je Kristina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.