Da li znate čije su ovo mišićave noge, a nisu Sekine? (FOTO)
Ivana Španović

Pogledajte

Da li znate čije su ovo mišićave noge, a nisu Sekine? (FOTO)

Ova djevojka je jedna od najatraktivnijih i seksepilnijih srpskih ljepotica. Budući da je sportiskinja i da se bavi atletikom, ona redovno vježba, kako i u fitnes centru, tako i na stadionu.

S vremena, na vrijeme, objavljuje svoje profile na društvenim mrežama, za koje maltene uvijek dobija pozitivne komentare.

Dama koja ima ovako mišićave noge jeste Ivana Španović. Atraktivna sportiskinja vodi i te kako računa o svojoj liniji, a prije nekoliko mjeseci objavila serijal provokativnih fotografija gdje promoviše njen fintes centar i motiviše ljude da počnu da vježbaju.

ivana1

Foto: SHE Fitnes centar

Ivana, koja je nedavno proglašena za najbolju atletičarka svijeta u svojoj disciplini, nedavno je uživala na moru…

(telegraf)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.