Ovo je Andrijina djevojka! (FOTO)

U vezi su dvije godine

Ovo je Andrijina djevojka! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih neženja Andrija Milošević konačno je pokazao s kim gužva postelju.

andrija

Andrija Milošević je već dvije godine u vezi s javnosti nepoznatom djevojkom, ali to nije želio da otkrije medijima. Pokušali su da sakriju ljubav i na Crnogorskom primorju, ali bezuspješno - fotoreporter „Blica“ je uspio da zabilježi kako razmjenjuju nježnosti u kafiću u Pržnu!

Na plažu su došli u velikom društvu i odmah se razdvojili. Ona je sa drugaricama otišla da se sunča, a on je ostao sa drugovima u kafiću. Satima je igrao karte, ispijao pića i telefonirao, dok se ona kupala i sunčala. Gotovo da nisu komunicirali, a razlog tome je prisustvo fotoreportera. Međutim, nakon nekoliko sati, ekipa Blic portala je uspjela da ih uslika kako se ljube, a kasnije i odlaze kući zajedno.

andrija2

Spreman za brak i djecu

Djevojka Andrije Miloševića se ne bavi javnim poslom i ne želi da se eksponira u medijima. Glumac je više puta izjavljivao da je spreman za roditeljstvo, kao i za brak. A da li je ovo djevojka s kojom će stati pred oltar, pokazaće vrijeme.

- Ne kupam se ovdje - kratko je rekao glumac kada su ga pitali zašto ne ulazi u vodu cio dan. 
Naglasio je da je na moru privatno, da će ostati ovdje cijelo ljeto, te da će se još viđati i razgovarati.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.