Žizel  Bundšen dnevno zarađuje 128.000 $!
Žizel Bundšen

Zaštitno lice robne marke „H&M“

Žizel Bundšen dnevno zarađuje 128.000 $!

Supermodel Žizel Bundšen zarađuje 128.000 dolara dnevno! Ona je zaštitno lice robne marke „H&M“ i ambasador „Luja Vitona“. Između ostalog, zarađuje više od čuvenog brazilskog fudbalera Ronalda, jednog od najplaćenijih svjetskih sportista. Čuveni „Forbs“ je izračunao da je prelijepa Brazilka samo prošle godine inkasirala cijelih 47 miliona dolara, piše Alo portal.

- Otkad je „Forbs“ počeo da prati Bundšenovu 2001. godine, ona je zaradila 386 milion dolara. Ako se uračuna inflacija u SAD i vrijednost dolara u trenutku svake transakcije, njeno bogatstvo iznosi 427 miliona. U to nisu uračunati menadžment, agenti i advokati, ali s obzirom na to da brine o svom novcu i da ga mudro troši i investira, zaradila je pozamašnu svotu - navodi se u izveštaju „Forbsa“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.