Goca Tržan: Udaću se tajno
Goca Tržan

Spremna za drugi brak

Goca Tržan: Udaću se tajno

Pjevačica je spremna za drugi brak. Na ludi kamen staće sa 14 godina mlađim bubnjarem, ali bez zvanica, piše Blic.

Vjenčanju će prisustvovati samo kumovi. 
- Najviše bih voljela intimno vjenčanje, da se samo nas dvoje potpišemo i da to niko zna - kaže Goca Tržan.

Poslije vjenčanja ona i njen izabranik Raša Novaković organizovaće žurku sa di-džejom.
- Voljela bih da ne pravim nikakvu svadbu, već samo žurku za najbliže prijatelje, i to bez žive svirke, samo sa di-džejom - rekla je pjevačica.
- Stalno smo na točkovima. Nigdje se ne zadržavamo. Poslije nastupa, odmah krećem nazad za Beograd. Spavaću u kombiju, moram što prije da se vratim jer mi je najvažnije da budem sa ćerkom. Ona će opet ići na Hrvatsko primorje s mojim roditeljima, a ja ću je s Rašom posjećivati - kaže Goca.

Pjevačica se osvrnula i na period koji je provela po sudovima boreći se za povećanje alimentacije za sedmogodišnju nasljednicu Lenu, ali je najavila i nove tužbe.
- Na sudu sam dobila bivšeg muža. Tužiću i sve koji objavljuju fotografije moje maloljetne ćerke bez moje saglasnosti, a ja sam njen jedini staratelj. Takođe sam tužila i banku u kojoj sam podigla stambeni kredit na 25 godina. Kako su mi podizali kamatu i kako je moja rata za stan skočila sa 300 na 500 eura, pridružiću se grupi građana koja će tom „kamataškom sistemu“ stati na put - odlučna je pop pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.