Karleuša dobila spor protiv Ivanovića
Jelena Karleuša

Pohvalila se

Karleuša dobila spor protiv Ivanovića

Jelena Karleuša je dobila još jedan sudski spor, ovog puta onaj koji je vodila protiv televizijskog voditelja Ivana Ivanovića

Na svom "Fejsbuk" profilu Jelena se pohvalila kako je dobila iznos od čak 958.300 dinara, prenose Nezavisne.

"Sav novac dajem u humanitarne svrhe, kao i do sada. Kupiću čisto jedan par cipela i to dva broja manje, da me bol dok hodam u njima sjeća na sve ono što sam istrpjela! Da nikad ne zaboravim jer sam sklona da zaboravljam i praštam. Pravda je spora ali dostižna. Poslije višegodišnjeg blaćenja Jelene Karleuše i njene porodice, Ivan Ivanović je kažnjen, samo po jednoj od niza tužbi, 700.000 dinara! Presuđeno je i da mora da plati sve sudske troškove u iznosu od 258.300! Mnogi su u Srbiji stekli 5 minuta slave na račun Jelene Karleuše, ali sad je vrijeme da za to zadovoljstvo i plate", napisala je Karleuša.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.