Džejson Bigs se našalio sa žrtvama avionske nesreće!
Džejson Bigs

Skandal na Tviteru

Džejson Bigs se našalio sa žrtvama avionske nesreće!

Glumac Džejson Bigs na svom Tviter profilu napisao je status koji je razljutio brojne obožavaoce.

"Želi li neko da kupi moje nagradne milje Malaysian Airlinesa", napisao je slavni glumac, ali nakon toga uslIJedio je niz bijesnih komentara obožavaoca.

Fanovi su napali glumca na društvenoj mreži zbog bezosjećajnosti, optužili su ga da na krive načine traži pažnju. Džejson je napisao da je pomisao da nema saosećanja prema žrtvama i njihovim porodicama presmiješna.

Onima kojima je njegov post zasmetao poručio je da se maknu s njegovog profila i da su jadnici. Ipak, komentari koje je sinoć objavio svi su obrisani, a umjesto toga napisao je nove.

"Obrisaću sve komentare jer sam neke uvrijedio. Žao mi je ako ste vi bili među njima. Ovo je velika tragedija i cio je svijet, uključujući mene, ljut zbog toga što se dogodilo. Šaljem pozitivne misli porodicama i prijateljima stradalih. Izvinjavam se zbog komentara koji su objavljeni u pogrešnom smislu i zvučali su neprimjereno", rekao je glumac.

U avionu Boeing 777 Malaysia Airlinesa bilo je 298 osoba, a niko nije preživio. Kompletna lista putnika još nije objavljena, ali zna se da je među njima, uz 154 državljana Holandije bilo i 27 osoba iz Australije, 43 iz Malezije (uključujući posadu i dvoje djece), 12 osoba bilo je iz Indonezije dok su ostali bili Evropljani i putnici s Filipina i iz Kanade.

Avion se srušio u četvrtak popodne u Ukrajini, nedaleko od granice s Rusijom, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.